Psykoterapi - Dorthe Steiniche

Om mig

Jeg er uddannet hos Yes2Life i Silkeborg, som integreret psykoterapeut og master trained coach. En uddannelse med et et fundament i nlp og med en overbygning, der både rummer det individuelle, relationelle, systemiske og symbolske. Vi er uddannet, så vi kan aktivere alle dele af hjernen og dermed opløse gamle mønstre og skabe ny balance.

Jeg har igennem mit liv arbejdet med selvudvikling. Jeg har inden for de seneste mange år fordybet mig i det terapeutiske felt og arbejder i dag som ansat medarbejder hos Yes2Life. Psykoterapien, familiesystemisk terapi og coaching er metoder, som jeg har tilegnet mig både teoretisk og praktisk erfaring med. 

Jeg er nysgerrig overfor de forskellige måder, som vi mennesker er i verden på. Vi skaber i sessionerne et vindue, til at se på vores liv i et lys, hvor vi kan skabe forandring.  Når vi får set på mønstre og strategier, som vi ubevidst gentager, fordi de blev skabt på et tidligt tidspunkt i livet, skabes der bevidsthed og udvikling – med en øget adgang til, at vi kan leve ud fra vores ressourcer og i overensstemmelse med den, som vi dybest set er.

Dorthe Steiniche

Anbefalinger

“Min datter på 11 år er meget sensitiv, men meget ubevidst om alt det, der foregår indeni, i en grad der nu har gjort hende syg. Hun har lagt et låg på at mærke sig selv og andre som tidlig overlevelsesstrategi, så sandplay og spædbarnsterapi har været det eneste virkelig hjælpsomme for hende, fordi der ikke behøver sættes mange ord på, da følelser og situationer kan håndteres og forløses via leg i sandkassen. Pga. utryghed har min datter afvist andre behandlere i både det alternative og etablerede system efter første besøg hos dem. Dorthe udstråler en kærlig tillid, tålmodighed, autencitet og nærvær – og hun er fagligt og erfaringsmæssigt meget dygtig i sin terapi, så min datter (og jeg) har følt sig set og tryg i hendes kyndige, blide energi, og mit barn har rykket sig et skridt ud af sin skal for hver gang vi har været hos Dorthe. Jeg er Dorthe dybt taknemmelig og giver hende min allervarmeste anbefaling.”

– RT, lærer

Jeg startede med at gå hos Dorthe i en alder af 23. Jeg blev hende anbefalet af en veninde, da jeg var præget af angst, stress og depression. Forinden havde jeg skiftevis gået kort hos nogle psykologer, men da jeg hørte om psykoterapiens arbejdsmetoder med bl.a. kropslige øvelser og sandkasseterapi, var det en tilgang, der gav meget mere mening for mig, og jeg bookede en prøvesession hos Dorthe. Jeg kan huske, at det første hun lærte mig var at trække vejret ordentligt – helt ned i maven. Det havde jeg aldrig gjort før. De fleste af øvelserne er på nogle måder meget grænseoverskridende, men jeg har hver gang fundet en ro og støtte hos Dorthe, der har gjort, at jeg har turde arbejde med mig selv og mine grænser. Der har været dage hvor jeg er kommet og ikke vidst hvad jeg skulle sige, dage hvor jeg har været udmattet og sorgfuld, og hver eneste gang er jeg gået fra en session hos Dorthe med en sitren i kroppen og nyt mod på at træde ud i verden. Dorthe har en rummelighed og en passion for hendes arbejde og patienter, der virkelig har inspireret mig, og der går sjældent en dag, hvor jeg ikke tænker på hende og det hun har lært mig. Dorthe har mildest talt forandret mit liv, og det er så underlig en følelse at tænke tilbage til et fem forinden eller femten år forinden og reflektere over måder man dengang handlede på til forskel for nu. Jeg er blevet meget mere bevidst om mine tanker, mine styrker og svagheder, og jeg har lært at acceptere og handle – både med dem og på trods af dem.

– LT, Studerende

Skriv til mig på: steiniche@outlook.dk

Adresse

Yes2Life ApS, Nygade 31B  8600Silkeborg 
CVR. 36457341
&
Nødkær Alle 157, 8270  Højbjerg

“At kende sig selv

er begyndelsen til al

visdom”.

Aristoteles

Mobil: 52 50 19 50

Mail: Steiniche@outlook.dk