Coaching

Coaching

Når vi sætter os et mål, som giver mening og det stadigvæk er en udfordring, at nå i mål, vil det være oplagt at gribe i coachingens verden.  Brugen af coaching tager udgangspunkt i ”her og nu” og så ser vi fremad og er handlingsorienterede. Der er allerede defineret et klart mål og du er klar til at gå vejen og rydde forhindringerne af vejen. 
Coaching startede i sin tid i sportsverdenen, inden for tennis og her lærte spillerne at se på deres fejl, som muligheden for ny læring. Det er stadig vigtigt at holde sig for øje, at når vi fordomsfrit betragter de forhindringer, som har bremset os, så er det den direkte vej til ny og vigtig læring.

Coaching kan både foregå på meget specifikke mål og med de nyeste værktøjer inden for Generative Coaching, kan der også coaches på mere generelle mål.
I coachingen er det stadig vigtigt, at jeg får muligheden for at støtte dig.

Du har svarene og jeg vil med nysgerrighed, udfordring og reflekterende spørgsmål, støtte dig i at finde den vej og de næste skridt, som giver dig mening.
Jeg er master trained coach fra Yes2Life i Silkeborg. 
Hvis coaching er noget, som du kunne tænke dig at prøve, så kan du booke en tid hos mig herunder. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at nå dine mål.

Dorthe steiniche

Adresse

Yes2Life ApS, Nygade 31B  8600Silkeborg 
CVR. 36457341
&
Nødkær Alle 157, 8270  Højbjerg

“At kende sig selv

er begyndelsen til al

visdom”.

Aristoteles

Mobil: 52 50 19 50

Mail: Steiniche@outlook.dk