Familieopstilling

Familieopstilling

Familiesystemet er de ubevidste mønstre og systemer, der er hos vore forfædre og i de oplevelser, som familien har haft, som vi er forbundet til i familiefeltet. Det påvirker vort her-og-nu familiesystem og vi kan gentage fortidens uhensigtsmæssige adfærd.

Vi “ned-arver” mønstre i familiesjælen. Familiesamvittigheden lærer os, hvad der er ret og uret, rigtigt og forkert. I familiesystemet, lærer vi, at agere på en måde, fordi vi har brug for kærlighed, accept, og at høre til. Værdierne og mønstrene i familiesystemet, hjælper os til, at vi føler, at “Vi hører til”.

Ved sessioner med familieopstillinger, kan vi blive bevist om de følelsesmæssige forviklinger i familien og dens indvirkning på vores adfærd. Det er grundlæggende principper, som er vigtige, for at livet kan flyde frit i familiens sjæl og i vort nuværende liv.

Vi arbejder med at balancere arketypiske energier i familiesystemet og ændre de følelsesmæssige blokeringer i nuværende relationer. Vi genfinder styrken til at sige “JA” til vores liv og tage ansvar for at leve det optimalt.

 

 

Dorthe steiniche

Adresse

Yes2Life ApS, Nygade 31B  8600Silkeborg 
CVR. 36457341
&
Nødkær Alle 157, 8270  Højbjerg

“At kende sig selv

er begyndelsen til al

visdom”.

Aristoteles

Mobil: 52 50 19 50

Mail: Steiniche@outlook.dk