NLP - Neuro Lingvistisk Programmering

NLP

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering. En af grundstenene i NLP’en er, at vi tror på, at alle mennesker indeholder de ressourcer, som vi har brug for til at hjælpe os selv. Vi kan med NLP finde disse ressourcer.
Da nervesystemet (N) har et komplekst sprog (L) i form af indre billeder, lyde, følelser og ord, som det anvender til at bearbejde (P) virkeligheden med, så tager vi udgangspunkt i denne viden, når vi anvender neuro lingvistisk programmering. Når vi anvender denne metode i terapien, forbinder vi vore indre dialoger og tale med følelser, tilstande og ser også på adfærd.

Det er en terapiform som er udviklet i 1970´erne og den er udviklet igennem mange generationer. Min uddannelse inden for feltet, er rettet imod at anvende NLP, som den ser ud i dag. Next Generation NLP eller Generative change er viderudviklingen af den NLP, som startede i 1970érne af John Grindler og Richard Bandler. Robert Dilts kom til og via forskning i menneskets sind, fandt de ud af, hvad der skabte resultater og ressourcer. Via en modelleringsmetode, blev de bedste værktøjer skabt, til at give dette videre i terapi og coaching til at støtte mennesker i kriser, sorg, med fobier, med konflikthåndtering, og i det hele taget med det at blive mere hel som menneske.

NLP’en arbejder i dag både med individet og med hele det system, som du er en del af. Når jeg benytter denne metode i min klinik, er den også kombineret med familieopstillingerne, sandplay og flere af mine øvrige metoder.

Dorthe steiniche

Adresse

Yes2Life ApS, Nygade 31B  8600Silkeborg 
CVR. 36457341
&
Nødkær Alle 157, 8270  Højbjerg

“At kende sig selv

er begyndelsen til al

visdom”.

Aristoteles

Mobil: 52 50 19 50

Mail: Steiniche@outlook.dk