Arketyper & Jung

Arketyper & Jung

I min uddannelse er jeg undervist i Jungs typologi og  via disse værktøjer, kan vi afdække og forstå både din model af verden, men også de mennesker, som er omkring dig.

“There is no coming to conciousnesswithout pain. People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness concious”
– Carl Jung –

Projektioner og skyggearbejde har sit fundament i Jung´s personlighedsmodel og mit udgangspunkt for at skabe en bedre forståelse fra dig til dig, vil uden tvivl komme ind omkring Jung og både typologien og personlighedsmodellen. Herigennem præsenteres også arketyperne og de muligheder der er, for at hente støtte her til at lave nye indvendige installationer af noget, som kan have brug for nye ressourcer fra dig.
Det er et spændende område og på en måde blander det sig overalt, i det jeg laver.

Bredden i forståelsen af mennesket går både igennem de lyse sider og de mere mørke – et af mine favorit citater af Jung, hvor vi ser hele mennesket er:
Hellere hel end god” – Carl Jung

Hvis du ønsker at booke en tid hos mig, så kan du gøre det herunder. Jeg ser frem til at høre fra dig. Skulle du have spørgsmål angående arketyper og Jung, eller en af mine andre ydelser, så spørg mig endelig. Du skal blot udfylde kontaktformularen nedenfor

Dorthe steiniche

Adresse

Yes2Life ApS, Nygade 31B  8600Silkeborg 
CVR. 36457341
&
Nødkær Alle 157, 8270  Højbjerg

“At kende sig selv

er begyndelsen til al

visdom”.

Aristoteles

Mobil: 52 50 19 50

Mail: Steiniche@outlook.dk