Familieopstilling

Familieopstilling

Familiesystemet er de ubevidste mønstre og systemer, der er hos vore forfædre og i de oplevelser, som familien har haft, som vi er forbundet til i familiefeltet. Det påvirker vort her-og-nu familiesystem og vi kan gentage fortidens uhensigtsmæssige adfærd.

Vi “ned-arver” mønstre i familiesjælen. Familiesamvittigheden lærer os, hvad der er ret og uret, rigtigt og forkert. I familiesystemet, lærer vi, at agere på en måde, fordi vi har brug for kærlighed, accept, og at høre til. Værdierne og mønstrene i familiesystemet, hjælper os til, at vi føler, at “Vi hører til”.

Ved sessioner med familieopstillinger, kan vi blive bevist om de følelsesmæssige forviklinger i familien og dens indvirkning på vores adfærd. Det er grundlæggende principper, som er vigtige, for at livet kan flyde frit i familiens sjæl og i vort nuværende liv.

Vi arbejder med at balancere arketypiske energier i familiesystemet og ændre de følelsesmæssige blokeringer i nuværende relationer. Vi genfinder styrken til at sige “JA” til vores liv og tage ansvar for at leve det optimalt.

 

 

Dorthe steiniche

Skriv til mig her

Adresse

Yes2Life ApS, Nygade 31B  8600Silkeborg 
CVR. 36457341
&
Nødkær Alle 157, 8270  Højbjerg

“At kende sig selv

er begyndelsen til al

visdom”.

Aristoteles

Mobil: 52 50 19 50

Mail: Steiniche@outlook.dk