Parterapi

Parterapi

Når forholdet slår knuder og vi ender i tilstande som vi måske aldrig havde forventet – så er der hjælp at hente i det terapeutiske rum. Ofte føler vi os misforståede og der kan opstå konflikter, som overskygger det fundament som parforholdet i sin tid startede på. At gå i parterapi indebærer, at  begynde at se sin partner med nye briller. Det vil være en gensidig proces, da forståelsen og forandringerne, skal skabes i samspil med de to mennesker som opsøger mig.
I parterapien vil der blive anvendt et systemisk værktøj, til at se på, hvad der forgår under det bevidste niveau. Konflikthåndtering, aktiv lytning og andre metoder, til at støtte parforholdet til at komme i en bedre balance, vil blive afstemt til det sted, hvor jeg skal møde jer.

Det kan ses som en ny mulighed for at lære nye dybder af dig selv og også af din partner.

Måden vi kommunikerer på er grundlæggende for at skabe et godt parforhold.  Der er mange dynamikker i parforholdet, som altid er fascinerende at se på – også selv om der måske ikke er krise.

GIV DIT PARFORHOLD ET EFTERSYN OG ET LØFT.

Vil du vide mere om parterapi, eller har du et spørgsmål til mig, så skal du blot udfylde kontakformularen nedenforHer kan du også booke en tid hos mig. Jeg ser frem til at høre fra jer.

Dorthe steiniche

Adresse

Yes2Life ApS, Nygade 31B  8600Silkeborg 
CVR. 36457341
&
Nødkær Alle 157, 8270  Højbjerg

“At kende sig selv

er begyndelsen til al

visdom”.

Aristoteles

Mobil: 52 50 19 50

Mail: Steiniche@outlook.dk