Anbefalinger

Nedenfor har jeg samlet en række udtalelser fra tidligere klienter, hvor du kan læse om deres oplevelser af at være i terapi ved mig. Jeg gør mig altid umage for at sikre en god, rolig og tryg oplevelse for alle mine klienter.

Første gang jeg kom hos Dorthe, var faktisk for at få hjælp til min datter. Men efter en snak, var det klart for mig, at jeg også havde brug for det særlige Dorthe kan. Hun kan på fineste vis se om bag de udfordringer jeg kommer med, så vi sammen kommer ind til kernen af udfordringen. Her er ingen overfladepolering. Arbejdet er kærligt, dybt og til tider barskt. Men Dorthe er der hele vejen, og når jeg går derfra er jeg altid lettere, klogere og langt mere bevidst om min retning. Når jeg står i et dilemma, tænker jeg ofte: Hvad ville Dorthe mon sige? Hun er klart min go-to, når livet spænder ben. Jeg kan kun give Dorthe mine varmeste anbefalinger uanset om det er børn eller voksne, der behøver hjælp.

Anne
Coach

Mit første møde med Dorthe, var en følelse af, her er jeg i trygge rammer og bliver taget kærligt af. Hun passer godt på en. Og det betyder utrolig meget. Da det at sætte sig hos en psykoterapeut rykker rundt inden i en / mig. Og det er til tider er svært. Hun er hurtig og mega dygtig til at finde ind til hvad ens problemer kan være, så ingen spild af tid. Jeg føler mig heldig at jeg fandt Dorthe til at hjælpe mig videre i min proces. 

5 🌟fra mig.

Lene
Dorthe er den bedste terapeut jeg nogensiden har haft. Dorthe har aldrig været bange for at kaste mig ud på dybt vand, og udfordre mig og mine holdninger. Og jeg har aldrig været bange for at blive kastet ud på dybt vand, for jeg var aldrig i tvivl om at Dorthe stod klar med en mental redningskrans. Dorthe er en klippe man kan læne sig op ad. Jeg kan inderligt anbefale at tage en session eller to med Dorthe - så vil man opdage hvor fantastisk en terapeut Dorthe er!
Søren D., 57 år
Softwareudvikler
Min datter på 11 år er meget sensitiv, men meget ubevidst om alt det, der foregår indeni, i en grad der nu har gjort hende syg. Hun har lagt et låg på at mærke sig selv og andre som tidlig overlevelsesstrategi, så sandplay og spædbarnsterapi har været det eneste virkelig hjælpsomme for hende, fordi der ikke behøver sættes mange ord på, da følelser og situationer kan håndteres og forløses via leg i sandkassen. Pga. utryghed har min datter afvist andre behandlere i både det alternative og etablerede system efter første besøg hos dem. Dorthe udstråler en kærlig tillid, tålmodighed, autencitet og nærvær – og hun er fagligt og erfaringsmæssigt meget dygtig i sin terapi, så min datter (og jeg) har følt sig set og tryg i hendes kyndige, blide energi, og mit barn har rykket sig et skridt ud af sin skal for hver gang vi har været hos Dorthe. Jeg er Dorthe dybt taknemmelig og giver hende min allervarmeste anbefaling.
RT
Lærer
Jeg startede med at gå hos Dorthe i en alder af 23. Jeg blev hende anbefalet af en veninde, da jeg var præget af angst, stress og depression. Forinden havde jeg skiftevis gået kort hos nogle psykologer, men da jeg hørte om psykoterapiens arbejdsmetoder med bl.a. kropslige øvelser og sandkasseterapi, var det en tilgang, der gav meget mere mening for mig, og jeg bookede en prøvesession hos Dorthe. Jeg kan huske, at det første hun lærte mig var at trække vejret ordentligt – helt ned i maven. Det havde jeg aldrig gjort før. De fleste af øvelserne er på nogle måder meget grænseoverskridende, men jeg har hver gang fundet en ro og støtte hos Dorthe, der har gjort, at jeg har turde arbejde med mig selv og mine grænser. Der har været dage hvor jeg er kommet og ikke vidst hvad jeg skulle sige, dage hvor jeg har været udmattet og sorgfuld, og hver eneste gang er jeg gået fra en session hos Dorthe med en sitren i kroppen og nyt mod på at træde ud i verden. Dorthe har en rummelighed og en passion for hendes arbejde og patienter, der virkelig har inspireret mig, og der går sjældent en dag, hvor jeg ikke tænker på hende og det hun har lært mig. Dorthe har mildest talt forandret mit liv, og det er så underlig en følelse at tænke tilbage til et fem forinden eller femten år forinden og reflektere over måder man dengang handlede på til forskel for nu. Jeg er blevet meget mere bevidst om mine tanker, mine styrker og svagheder, og jeg har lært at acceptere og handle – både med dem og på trods af dem.
LT
Studerende