Min praksis

Selvudvikling og balance

At “kende sig selv” er fundamentet for dine indre tilstande og de relationer du har i dit liv. Det er både befriende og også ind imellem udfordrende, at udvikle sig. Mange års erfaringer har vist mig, at mennesker virkelig kan flytte sig og finde et bedre ståsted indeni. Selvforståelse, kontakt  og sunde grænser, er ingredienser på rejsen.

Jeg støtter par, familier, børn, unge og voksne, med at skabe balance og udvikling og dermed at  styrke kontakten til sig selv. Når du har en god kontakt med dig selv, er det lettere at være i relationer, sætte grænser, kommunikere, træffe sunde beslutninger og finde din vej i livet. Det er ikke en endestation – men en proces som fortsætter. 

Bevidsthed om dine værdier, overbevisninger – både de støttende og de begrænsende, samt en omsorg i den åbenhed der skal til, for at skabe gode og sunde forandringer for dig, vil være et udgangspunkt i samtalerne. 

Din/jeres udfordring eller det som du/I oplever i dit liv, vil jeg møde sammen med dig og hjælpe dig med at forstå og afbalancere.

Terapilokale i Højbjerg

Terapi og coaching i Højbjerg

Jeg byder dig velkommen i trygge og rolige omgivelser, hvor der er plads til at være sig selv på Nødkær Alle 157, 8270 Højbjerg.

Der er parkeringmuligheder og busforbindelser med rute 6A, 13 og 16.