Dorthe Steiniche

Psykoterapeut MPF
Uddannelsesbaggrund

Jeg er uddannet hos Akademiet for Psykoterapi og Coaching i Silkeborg, som integreret psykoterapeut og master trained coach. Fundamentet er i Jung, NLP og med en overbygning, der rummer det individuelle, relationelle, systemiske,  symbolske og tidlig traumeforløsning. Jeg er trænet i at aktivere alle dele af hjernen og dermed opløse gamle mønstre og skabe ny balance. Jeg er ansat på Akademiet til terapi, coaching, supervision og undervisning. 

Jeg er fortsat med at uddanne mig; formidling, supervision, systemiske uddannelser i Tyskland og Holland, samt fordybelse i parterapi, familieterapi og kunstterapi er noget af det, jeg har udviklet mig med. Oprindeligt har jeg mange år i min rygsæk fra det private erhvervsliv, jeg har en HD i organisation og virksomhedsledelse og har arbejdet med ledelse, økonomi og drift.

Privat er jeg datter, søster, mor, kone, eks-kone, veninde, kollega, osv. De erfaringer som livet giver er uvurderlige. Jeg arbejder altid med at øge min bevidsthed og holde mig skarp. 

Sessionerne foregår i Højbjerg, i rolige og trygge omgivelser, hvor jeg bor med min mand og vores to hunde, Bowie og DeeDee. De er kærlige og rolige og når vi sætter os i rummet, kan de være med, som for nogen kan skabe en ekstra tryghed og ro. Ønskes de ikke i rummet, er det selvfølgelig helt forståeligt.