Bogudgivelse

Samtaler med børn og deres voksne

“Der findes for få bøger der giver et helhedsorienteret indblik i børns udvikling og samtidig er praktisk anvendelige. Bogen beskæftiger sig meget konkret med, hvordan man kan understøtte børns udvikling gennem leg, legeterapi og samtale, bl.a. sandplay og familiesystemiske tilgange som fx spædbarnsterapi og familieopstillinger. Som børne- og ungepsykolog er jeg på evig jagt efter konkrete metoder og værktøjer til at arbejde med børn og skabe rammerne for, at de kan udtrykke sig mere frit og dermed forløse psykiske blokeringer. I denne bog har jeg fået mange gode, kreative ideer hertil, som kan anvendes direkte i pædagogisk-psykologisk praksis.”

– Marie Davidsen-Nielsen, Autoriseret psykolog, børnesagkyndig

Foredrag

På nuværende tidspunkt holder jeg foredrag omkring nedenstående temaer. Foredragene er af et par timers varighed. Jeg kan, ved forudgående aftale, bestilles til andre temaer, som ligger inden for mit felt.  Jeg møder også gerne op i en skoleklasse, eller til et forældremøde, personalemøde eller andre forsamlinger og taler om et tema, ud fra de vinkler, som ligger i det systemiske og i at se verden med andre briller.


Selvværd – Balancen i livet imellem dig og din adfærd. Via undervisning, dialog og enkelte øvelser, gives der et indblik i, hvad der er et godt fokus for at bevare dig selv, i en kompleks hverdag.

 

Vision, mission  og ambition i din business – forstå forskellen og vigtigheden i alle aspekter. Styrringsværktøjer i din virksomhed er vigtige at forstå meningen med, for at de skaber den rette retningsgiver for dig. Her er det ikke ligegyldigt om vi taler vision eller mission. Book et møde eller et oplæg, så kan jeg hjælpe med at skille det ad, så det kan hænge rigtigt sammen.